Kamila a Katka: Bydlely jsme vedle sebe

#225

 

 


“Byla to shoda náhod, osudové setkání. Hledala jsem byt, který jsem si i koupila a o dva roky později si tam koupila byt i Kačka, v té době jsme se ale ještě neznaly.

Kačka šla zrovna nakoupit a já zrovna venčila psa, teď už naší fenku Atynku. V té době byla ještě v jiném vztahu, ve kterém jsem byla nešťastná a navíc se v novém městě cítila osamělá. Protože jsem jí přišla povědomá, tak si mě našla na netu a zjistila, že je orientovaná stejně jako já. Napsala mi vzkaz, že jsme ze stejného města a že tu nikoho nezná, tak jestli bych nezašla na kafe. Vyměnily jsme si tři vzkazy a sešly se.

Chtěla jsem v té době být volná, Kačka mě moc nezajímala, ale jednou večer jsem jí zavolala, jestli nezajdeme na pivo. Samozřejmě jsem se podívala i na seznamovací server, jak vypadá, a docela mi přišla sympatická. Kačka byla hrozně zničená z předešlého vztahu, a tak jsem jí nechala dlouze vypovídat. Další den měla jít ke kadeřníkovi a slíbila mi, že mi pošle fotku. Celý den jsem byla zvědavá, zda to bude opravdu tak radikální změna, jak mi řekla. Nechala mě pěkně dlouho čekat a někdy v noci mi přišla MMS… a já úplně koukala, že to snad ani nemůže být ona!! Kačka mě zaujala hodně už u první schůzky i tím, co v životě zažila. Tak jsme zašly do kina a začaly se denně scházet u mě. Bydlely jsme kousek od sebe, takže jsme se k sobě nastěhovaly velmi rychle. Bydlely jsme spolu už po 14 dnech.”

(Foto ze soukromého archivu Kamči a Katky.)

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments