Kačka: Na diskotéce s dvoumetrovým chlapem

#99

 

“My jsme se s přítelem seznámili vtipným způsobem. Spolužáci ze základky (banda kluků, byla jsem tam jediná ženská) mě vytáhli jednoho večera na diskotéku, byl červenec, ale byla hrooooozná zima a já se ten den vrátila z Itálie, takže jsem nebyla zrovna naladěná na juchání. No ale jela jsem a dobře jsem udělala. 🙂

Kluci se mi na diskotéce ztratili a já si sama postávala u baru, povídala jsem si s nějakým příšerně nudným a arogantním mužem a po očku se dívala po někom známém, abych mohla utéct.

Nikoho známého jsem neviděla, jen obrovského dvoumetrového chlapa čouhajícího z davu. Chvilku jsme na sebe čučeli a mně blesklo hlavou, takový šikovný chlap… To je beztak nějaký podnikatel, má v garáži bavoráka a doma blondýnu (a taky že to tak bylo, 😀 ale s ex přítelkyní se zrovna rozcházeli).

Můj „zábavný“ arogantní komplic se otočil, že mi objedná pití a mezitím ON přiběhl a říká „Slečno, vy máte ale krásné uši. Vy určitě všechno dobře slyšíte, že?“, narážel na má odstátá ouška.

Já se nevzmohla ani na odpor, jen odvětila, že chytám i televizní signál. On dodal, že kvalitní signál se chytá za pomocí hýbání uší a že pokud to neumím, tak mě to naučí.

Slovo dalo slovo a jsme spolu skoro tři roky, bydlíme spolu a pořídili jsme si kocoura. 🙂

Jsme dvojka k pohledání, babička jak ho poprvé viděla, tak se zděsila, že mi ublíží. No jo, dvoumetrový přes stokilový chlapák a já chudák malá hubená vedle něj cupitám. :)”

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments