Jandulka: Na semináři

#65

 

“Potkali jsme se v Praze, rok 1995, na nějakém semináři o komunikaci. Bylo nám 19. Hned jsme si padli do oka, ale říkala jsem si, že z toho nic nebude – on byl někde od Košic, studoval v Nitře, já z Brna.

Tak jsme si vyměnili adresy a on slíbil, že se ozve. Tak jsem se v duchu zasmála, ale asi po týdnu mi došel dopis, že jede do Brna navštívit tetičku (průhledné), opravdu ji tu ale měl. 😀 A že přijede tehdy a tehdy, konkrétně napsal i bus a čas. Měla jsem mu volat kamsi na koleje, že s tím souhlasím, ale dopis mi došel později, až v den příjezdu. Tak jsem si říkala, ať to dopadne, jak má, a k tomu busu jsem šla. A on normálně přijel, přestože jsem se neozvala.

Od té doby jsme spolu, napřed to byl vztah na dálku, jezdila jsem za ním a on za mnou, psali jsme si (těžká romantika, maily ani mobily moc nebyly) a když skončil VŠ (1999), vzali jsme se. Už jsme spolu 17 let, máme tři dětičky. 🙂

Ono potkat toho pravýho je mimo jiné o záměru – a já tehdy, cca 2 měsíce předtím, než jsme se vůbec potkali, měla záměr, že chci potkat toho pravýho, ještě jsem si to velmi barvitě rozepsala na papír a asi to teda klaplo. :D”

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments