Verča: Na vystoupení mažoretek

#36

 

“Tak naše seznámení bylo zajímavé. Šla jsem na vystoupení mojí sestřičky z mažoretek a shodou okolností tam byl i on a natáčel svoji sestru. Neměl tam vůbec být, ale jeho mamka měla lehkou autonehodu a chtěla to vidět, tak jí to šel natočit. Ani nevím, proč jsme se dali do řeči, líbil se mi. Pak protože bydlíme kousek, jsme se potkávali a vždycky prohodili pár slov. Jednou jsem to nevydržela a požádala jsem ho o číslo a dala mu své. Čekala jsem, až napíše a když pár dní nic, napsala jsem mu sama.

Odpověděl: “A kdo jsi?” To mě uplně namíchlo, pak z něj vylezlo, že omylem mé číslo smazal a byl z toho dost nešťastný. Tak jsme si nějakou dobu psali a chodili ven (jako kamarádi, měla jsem jiný vztah). Z něho začalo pomalu lézt, že se mu líbím, já jsem ho ale chtěla mít jenom za kamaráda. Na silvestra si přál, aby se se mnou můj tehdejší kluk rozešel. Byla jsem s ním tehdy v horách na pár dní… a on se tam se mnou fakt rozešel.

Pak jsem ho ještě chvíli tahala za nos, pořád jsem ho nechtěla a než jsme spolu začali vážný vztah, dvakrát jsem se s ním rozešla. Dodnes to nechápu, ale pak se ve mně něco zlomilo a díky bohu, že to vydržel. Je to ten nejlepší chlap, jakého znám, chodíme spolu od mých sedmnácti, tedy v srpnu to bude šest let a poslední rok spolu šťastně bydlíme. Takový vztah, jaký mám já, bych přála každému. Je to to největší štěstí.”

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments