Andrea: Na veletrhu

#230

“Seznámili jsme se v září 2007 na veletrhu v Brně, kde jsem byla jako hosteska u Promotýmu bezpečnosti silničního provozu. Tom tam přijel jako automobilový závodník besedovat na toto téma a pomáhat s organizací celé akce. Jeho táta se dost okatě snažil dát nás dohromady a pořád nás někam společně posílal. V té době jsme se tomu jenom smáli. Osudová výstava byla pro nás až ta druhá v Praze v Holešovicích, kde jsme spolu chodili na obědy a jeden večer jsme se domluvili, že bychom společně s kamarády vyrazili za zábavou do klubu. Ten večer skončil u mě a od té doby jsme spolu vlastně každý den. Po měsíci se nám naskytla možnost odjet spolu na dovolenou do Thajska. Musím říct, že jsem se toho bála. Přeci jen odjet s člověkem, kterého znám sotva dva měsíce takhle daleko a být spolu 14 dní od rána do večera… Řekla jsem si, no co, buď si budeme rozumět, nebo ne… A jak to dopadlo, už všichni víte.

Zasnoubení proběhlo už v Českém Krumlově, kam jsme se přestěhovali… jedno krásné odpoledne v březnu 2010 na procházce se psem. I když zasnoubení tomu říkat asi nemůžeme, jednoduše jsme se na svatbě domluvili a prstýnek koupili společně o měsíc později.

Všem přeji krásné přípravy na Váš svatební den, nikým se nenechejte otrávit, tradice-netradice, udělejte si vše podle vás dvou. Je to přeci VÁŠ den!”

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments